älskling


.

Alla hjärtans dag

Önskar alla en fin Alla hjärtans dag <3

HIT ME

Sitter hemma nu och är skit trött har varit på ett arbetsintervju det gick skit bra nu är det bara att vänta på svar,så det ska bli skönt med nytt jobb nya krafter =)
Imorrn är jag ledig så perfekt ,det är ALLA HJÄRTANS DAG imorrn hur firar ni eran dag?

Jag ska vara med min kille hemma äta god mat och nått gott till efterrätt . Nej nu ska jag gå kolla på nån film


byeee

Trött och Victoria Secret

Är skiiiiit trött har varit på benen sen 06:30-21:00 har varit på jobbet, har duschat nyss och luktar gott älskar Victoria's Secret's body lotion's de luktar skiiiiit gott.

Vilken är eran favorit?

Min favorit är denna Amber Romance

Nu ska jag dra och lägga mig i den nya lakan och sova gott upp tidigt imorrn och dra till jobbet, och sneare på eftermiddag så ska jag på intervju =)

Ha det så bra mina fina läsare och sov så gott!!!

Love Inna <3

Vill ha vår nuuuuu

Asså är skit trött på den här snön vill ha vår kunna klä sig lite mindre och bort med den här grusen med

Can you bring the sun in my life

Saker och ting, till och med människor försvinner bara vi tittar bort i några sekunder. Förr fanns vi, vi levde i varandra och vi gav var dag en ny chans. Idag, eller rättare sagt igår, var rena rama motsattsen. Det är skrämmande, jag blundade under en natt och jag blev en annan människa. Efter allt som har hänt det försvinner inte fort smärtan sitter kvar. Vissa säger tiden läker alla sår, men inte mina.
Tänk er att hela eran familj vänder ryggen pgv en person , en person som inte har samma kultur eller att bara namnet . Jag kunde aldrig tro det skulle hända mig , jag har kämpat för att ha ett liv idag och byggt upp den utan mina föräldrar . Jag fick klara mig på egen hand , jag fick inte visa mitt brustna hjärta för dem,jag fick inte visa min svaghet, inte min rädsla heller. Eller säga emot!

Många personer som jag älskade de valde att ta bort mig ur deras liv utan förklarning på ett sätt tänker jag att det är bra för vart var de när jag behövde de som mest, dem var aldrig där för mig när jag behövde de som mest, de ville att jag ska göra som de vill , de brydde sig inte om hur jag mådde eller hadde det.
varför vill mitt hjärta ha de i mitt liv fast ändå inte?
Och min "mamma" hon fanns aldrig där för mig heller, aldrig.
Jag har lovat mig själv att mina barn kommer aldrig och då menar jag aldrig ha ett liv som jag hadde,vad än mitt barn gör eller väljer jag kommer aldrig vända ryggen jag kommer att finns där för  mina barn i all väder, jag ska ge mina barn ett bra liv som jag aldrig fick . <3

Ta hand om er min kära läsare <3
Hope

har varit i Norrköping på en utbildning ang ett jobb det var det värsta jag har varit med om , de lovade en hel del men när man kom fram var det en annan femma oseriös chef med , vart skit förbannad så det var bara att åka hem tillbacka. Jag har ett jobb nu men jag trivs inte jag jobbar inom vården har jobbat ett bra tag nu och vill jobba med nåt annat så just nu söker jag jobb vill bort från vården. Det har kommit sånna dagar jag vill bara gråta =(
Så jag hoppas jag får ett jobb snart , så jag slipper dessa känslor...

I got it !!!!!!!!!!!

jag fick jobbet imorrn bär det av till Norrköping för utbildning är skiiit glad plus fick klockan idag medLängtan

Väntar på ett viktig samtal ang jobb =) och hoppas att jag får den . Just nu så jobbar jag inom vården och har jobbat inom det sen gymnasiet och har börjat tröttna på det och är sugen på att byta till nåt annat.
Idag blir att att vänta på samtalet ,laga mat sen dra till jobbet och jobba kväll, men fy va kallt det är ute vill ha vår nuuuuu


Marc By Marc Jacobs

Är skit glaaaad , har beställt denna klockan längtar tills jag får den ...


Feels God

Har sovit skit bra inatt , har precis ätit frukost sen lite senare ska jag ut och tvätta bilen i Statoil bilen är skit smutsig efter resan igår var i GBG =) men fy va kallt det är ute igår på kvällen var det här i Jönköping -20 brrrrrrrr.
Idag blir det ta det lungt här hemma kanske :) eller ta en runda på stan ....

Vad ska ni göra idag?


My Shop!

Tänkte starta ett shop här på mitt blogg , tänkte sälja massa saker från kläder till skor är seriöst med detta!
Tänkte börja lägga upp några saker är ni Intresserade av nåt så hör ni av er till mig via mejlen . DESSA SAKER ÄR HELT NYA OANVÄNDA!!!! JAG SKICKAR VIA POSTEN REKOMENDERAT DÄR DU FÅR KOLLINR SÅ DU KAN SPÅRA DITT PAKET!!


storlek 36-40 1000kr plus frakt 60kr


36-40 1000kr plus 60kr frakt


Storlek S-M-L 1300kr plus 60kr frakt


Storlek S-M-L 1300kr plus 60kr frakt

storlek 36-40 1000kr plus 60kr frakt

RSS 2.0